جرم خرید فاکتورهای صوری برای فرار مالیاتی چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴,۵۲۷ #67981471

جرم خرید فاکتورهای صوری برای فرار مالیاتی چیست و عواقب آن بر عهده کیست؟
آیا درباره این اتفاق دادگاه تصمیم می گیرد یا اداره مالیاتی؟
اینکه حتی اگر محرز هم باشد دادگاه در این قضایا ورود نمی کند و این موارد را به اداره دارایی می سپارد صحت دارد؟

مشاوره حقوقی مالیات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
اول باید بررسی بشه که شرکتی که ازش فاکتور گرفتید جزو شرکت های شناسایی شده توسط سازمان مالیاتی هست یا خیر.
از نظر مسئولیت ۲ مسئولیت دارد.
اول اینکه سازمان مالیاتی قیمت های درج شده در فاکتور رو دیگه مبنای محاسبه مالیات قرار نمیده و قیمت کالاها رو بر مبنای قیمت منصفانه اعلامی توسط خود سازمان محاسبه میکنه که در این صورت قطعا مالیات سنگین تری از مودی دریافت میشود.
مسئولیت دوم مستند به ماده ۲۷۴ قانون مالیات های مستقیم این موضوع جرم مالیاتی بوده و مستوجب مجازات تعزیری درجه ۶ میباشد که ربطی به مسئولیت اول ندارد و هر دو مسئولیت همزمان بر عهده مودی میباشد.

باسلام. تحصیل مال از طریق نامشروع می باشد و از طریق دادگاه کیفری پیگیری می شود.
هر دو طرف (خریدار و فروشنده) مجرم شناخته می شوند

این عمل در راستای تحصیل مال از طریق نامشروع جرم شناخته شده و قابل پیگیری می باشد

هرگونه جعل فاکتور جرم تلقی می شود

هرگونه فاکتورجعلی به منظورفرارازمالیات جرم است

با سلام و احترام ؛خرید فاکتور برای فرار از مالیات، مشمول جرم جعل و استفاده از سند مجعول بوده و مجازات کیفری نیز بهمراه دارد.

سلام.
خرید فاکتور برای فرار از مالیات، مشمول جرم جعل و استفاده از سند مجعول است و مجازات کیفری بهمراه دارد.