از من شکایت کرده که او را زده ام و پای ایشان کبود شده، چکار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۶ #67821911

اسلام و عرض ادب
چند روز پیش برادرم که در حال متارکه با همسر خود است فرزندان خود را که دو پسر به سن های ۶ و ۱۴ سال هستند به منزل پدری ما آورد. چند ساعت بعد همسر ایشان به همراه برادرش به درب خانه ما آمدند و بسیار فحاشی کردند و بسیار با لگد به درب خانه زدند.
ما به ۱۱۰ زنگ زدیم ولی زمانی آمدند که دیگر آنها رفته بودند. ولی با این حال صورتجلسه تنظیم شد و همسایه ها به عنوان شاهد امضا کردن. فردای آنروز هم پدرم از آنها شکایت کردن.
بعد از دو هفته یک نامه از کلانتری آمد که همسر سابق برادرم از من شکایت کرده که او را زده ام و پای ایشان کبود شده. درصورتی که من دست به ایشان هم نزده ام.
ایشان یک نامه از پزشک قانونی هم آورده که البته اسمی از من روی آن نیست.
و به عنوان شاهد پسر برادرم که ۱۴ ساله است و مدت هاست با مادرش زندگی میکند و کلا طرفدار مادرش است و با ما بد معرفی کرده است.
لطفا بفرمایید برای من مشکلی درست میشود یا نه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شاهدی دارید امکان تبرئه وجود دارد

با سلام و احترام
شاهدان خود را در جلسه دادرسی ببرید
و با توجه به شهادت و صورت جلسه احتمالا تبرئه شوید

احتمال اینکه بتوانید حکم برائت بگیرید هست ولی باید توسط شهود اثبات کنید که درگیری رخ نداده است و یا درصورتی که درب منزل دوربین مداربسته هست تقاضای بازبینی فیلم در آن تاریخ را بکنید و فیلم را به دادگاه ارائه دهید.