زمان دریافت ابلاغیه

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۷۷۷ #67804636

اگر کسی از من شکایت کنه که منو نمیشناسه در یک شهر دیگر هست و فقط یه شماره تلفن از من داره چه مدت طول میکشه که ابلاغیه به دستم برسه؟ ممکنه بیشتر از یک ماه طول بکشه؟ میتونم از طریق سامانه ابلاغ الکترونیک قضایی ابلاغیه رو ببینم؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
چنانچه در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشید به شما ابلاغ میگردد.

سلام
درصورتی که درسامانه ثنا ثبت نام کرده باشید از طریق همین سامانه ابلاغ می گردد واز طریق تلفن همراهی که در سامانه قید شده به شما اطلاع داده می شود .
اگرثنا نداشته باشید ومحل زنگی شما مشخص نباشد از طریق روزنامه های کثیرالانتشار که احتمال مطلع شدن شما بسیار پائین است .
اگر تلفن دیگرداشته باشید از طریق تلفن به شما اطلاع داده وهمان تماس به عنوان سند ابلاغ شده ثبت می گردد

درصورتی که درسامانه ثنا ثبت نام کرده باشید از طریق همین سامانه ابلاغ می گردد واز طریق تلفن همراهی که در سامانه قید شده به شما اطلاع داده می شود .اگرثنا نداشته باشید ومحل زنگی شما مشخص نباشد از طریق روزنامه های کثیرالانتشار که احتمال مطلع شدن شما بسیار پائین است .اگر تلفن دیگرداشته باشید از طریق تلفن به شما اطلاع داده وهمان تماس به عنوان سند ابلاغ شده ثبت می گردد

با سلام
اگر ثنا داشته باشید و شماره همراه تان در ثنا ثبت شده باشد با همان شماره می توانند شماره ملی تان را پیدا کنند و در سیستم ثنا ابلاغ بفرستند که یکی دو روز طول می کشد
ولی اگر ثنا نداشته باشید یا با شماره همراه دیگری را در ثنا ثبت کرده باشید ، و آدرسی از شما نداشته باشند ،مجبورند در شکایت شما را مجهول المکان معرفی کنند . در اینصورت ابلاغ های شما در روزنامه آگهی می شود و رای های تان غیابی صادرمی شود . و اصلا شما از وجود آنها اطلاع پیدا نمی کنید
اگر پرونده تان در شورای حل اختلاف باشد ممکن است با شماره تان تماس بگیرند و ممکن است همین تماس را ابلاغ محسوب کنند

سلام
چنانچه ثنا داشته باشید برای شما پیامک ارسال خواهد شد

سلام
اگرشخص شاکی کدملی شمارو داشته باشد واعلام کند در زمان کوتاه یکی دو روز برای شما پیامک ثبت شکایت می آید اما گاهی شاید به دلیل نداشتن شماره ملی و آدرس شما را مجهول المکان اعلام نماید و دیرتر خبردار شوید .

در صورتی که ثبت نام ثنا دارید و کد ملی شما را در شکوائیه درج کرده باشند به محض ثبت و ارجاع شکایت برای شما پیامک ارسال می شود