تقاضای تعدیل پس از پذیرفته شدن اعسار از محکوم به از سوی دادگاه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۸۰ #67667426

سلام
دادخواست اعسار از محکوم به پذیرفته شده و دادنامه آن ۲ ماه پیش صادر شده ولی پیش قسط و قسط پرداخت نکردم. مبلغ پیش قسط در حد توانم نیست. چگونه باید دادخواست تعدیل بدهم ؟ و در صورت ثبت دادخواست تعدیل اجرا و جلب صادر نمی شود ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می بایست ابتدا پیش قسط را پرداخت نموده و سپس دادخواست تعدیل بدهید .

با سلام ،شما می توانید دادخواست تعدیل برای پیش قسط طرح نماید

سلام.دادخواست تعدیل مطرح کنید

باسلام دادخواست تعدیل تنظیم ومطرح نمایید.

باسلام دادخواست تعدیل راتنظیم وتقدیم نمایید

سلام دادخواست تعدیل تنظیم و مطرح کنید

با سلام
دادخواست تعدیل تنظیم و مطرح کنید