وقتی آدرسی از طرف نیست؛ آیا باید از طریق دادگاه ایشون اخراج کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۴۷ #67572271

درود.
من یک شرکت مسئولیت محدود دارم که به صورت دو نفر ثبت شده است. سهم الشریکه من ۵۰% درصد می باشد. متاسفانه شریک دوم ۴ سال نیستن و هیچ راه دسترسی از جمله تلفنی یا آدرس منزل از طرف نیست. حالا میخواهم این شخص از شرکت بیرون کنم و شخص جدید ورود کنم. راهکار قانونی به چه صورت می باشد؟
در اساسنامه من نوشته دعوت جلسات از طریق پست سفارسی و انتشار آگهی هر دو با هم باشند. وقتی آدرسی از طرف نیست چطوری باید پست کنم؟ آیا باید از طریق دادگاه ایشون اخراج کنم؟ باید چه دادخوستی بدهم
باتشکر

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ادرس ثبت شده ان شریک شما در اپراق شرکت از قیبل اظهارنامه و شرکت نامه ادرس قانونی آن شریک است و نیازی نیست که حتما به دست خودش برسی بلکه ابلاغ به ان ادرس به منزله ابلاغ قانونی حساب میشود در ثانی بدون تشریفات قانونی و تشکیل ۲ مرتبه اعلان رسمی برای دعوت مجمع عمومی فوق العاده نمیتوان وی را اخراج کرد

سلام
در شرکتهای تجارتی نحوه تشکیل و اداره جلسات و دعوت از اعضا تابع اساسنامه است بنابراین شما طبق اساسنامه اقدام کنید و چنانچه اقدام شما منطبق با اساسنامه باشد تصمیمات اتخاذ شده معتبر است و صورتجلسه را به اداره ثبت شرکتها اعلام نمایید در این صورت نیاز به مراجعه به دادگاه نیست و چنانچه بخواهید انحلال شرکت را اعلام کنید و یا دعوای دیگری علیه شریک تان داشته باشید می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید و چنانچه به ایشان دسترسی نباشد دادگاه از طریق آگهی وی را دعوت می‌کند.