مشاوره حقوقی چک
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیون متوفی با فوت وی حال شده و می توان به وراث مراجعه کرد

باسلام
امکان مطالبه وجه آن از وراث میباشد.

با سلام
از اموال متوفی قابل مطالبه است.

با فوت مدیون دیون موکل به حال تبدیل می‌شود میتوانید با مدارکی که دارید به بانک محال علیه مراجعه کنید. ودر صورت عدم موجودی اقدام قانونی نمایید.در صورت تمایل قبلا میتوانید با وراث مذاکره نمائید.

اگر موجودی حساب کافی نیست و یا مسدود گردیده، از ورثه بخواهید چک را وصول نمایند. در صورت امتناع از ترکه قابل دریافت می باشد، و دادخواست مطالبه به طرفیت وراث ثبت نمایید.

دین متوفی حال شده و شما می توانید به طرفیت ورثه طرح دعوا کنید

با درود..
در اینخصوص نگـرانی وجود ندارد و وراث مسـئول پرداخت وجه چک مذکور می باشـند.
در این راسـتا چنانچه در سررسـید مقـرر، چک مذکور به هر دلیلی کارسازی نشود، با اخذ گواهینانه عدم پرداخت چک، بطرفیت وراث طرح دعوا نمائید..