آیا ماشین شخص که درصحنه نبوده مصادره میشه؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۶ #67340472

سلام همسرم با ۴۵ کیلو تریاک در منزل دستگیر شد که با وثیقه تا حکم دادگاه آزاده طی اظهارات ایشون فقط انباردار بوده و مواد برای شخص ایشون نیست از ماشینش که در صحنه هم نبوده و بعدا توسط پسرم که از جریان خبرنداشتن بعنوان راننده برای نیروها استفاده شده وماشین به پارکینگ انتقال پیدا کرده ودرحال حاضر نیز بهشون تحویل ندادند درصورتیکه گوشی ها رو تحویل گرفتند.بفرمایین برای این موضوع چه حکمی بریده میشه وتکلیف ماشین چه است وچگونه میتونیم ماشین رو قبل از حکم از پارکینگ بیرون بیاریم.سپاس

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه ازخودروی مربوط جهت حمل مواد استفاده شده مصادره می شود.

درود .جرم حمل و نگهداری مواد مخدر محقق شده است وسیله نقلیه هم توقیف می شود .

خودرو تا پایان تحقیقات و تعیین تکلیف نهایی پزونده در توقیف می ماند و در صورتی که جهت حمل مواد بوده باشد قابل مصادره می باشذ

با سلام، همسر شما حمل و نگهداری مواد را انجام دادند و در صورت محکومیت ماشین ایشان توقیف می شود

سلام
جرم حمل و نگهداری مواد مخدر محقق شده و امکان مصادره شدن خودرو وجود دارد.

درود
در صورتیکه از خودرو مزبور برای حمل مواد استفاده میشده مصادره میگردد .

اگر اثبات شود از خودرو برای حمل مواد مخدر استفاده میشده توقیف میشود