چگونه به او اطلاع داده میشود که شکایت کردم ازش؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۵۴ #67312619

با سلام من از شخصی از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کردم اما خب توی قسمت درج مشخصات طرف مقابل فقط نام و نام خانوادگی فرد را میدانستم و آدرس منزلش..شماره تماس نداشتم ......ممنون میشم پاسخ بدین....متشکرم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارائه شماره ملی طرف دعوی شما، اطلاعات ایشان در صورت ثبت در سامانه ثنا قابل مشاهده است.
در غیر اینصورت به آدرس اعلامی به صورت کتبی و طبق روال سابق ابلاغ خواهد شد.
قطعا ارسال ابلاغ و اخطار از طریق سامانه ثنا به نفع شماست.

در صورت داشتن کد ثنا از طریق سایت عدلیران به ایشان پیامک خواهد شد

باسلام
درصورتی ثنا داشته باشد به محض ثبت شکایت بهش پیامک ارسال میشود

با سلام اگر ثنا داشته باشد پیامک ارسال میشود در غیر اینصورت غیابی رای صادر میشود

سلام. اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده باشد از طریق سامانه ابلاغ می‌شود و اگر ثبت نام نکرده باشد ابلاغ دستی میشود.

باسلام اگر در سامانه ابلاغ قضایی ثنا ثبت نام نموده باشند برای ایشان ابلاغ ارسال می شود در غیر اینصورت ابلاغ به ایشان دشوار خواهدبود.

اگر در سامانه ثنا ثبت نام شده باشد با پیامک بهش ابلاغ میشه