فحاشی و تهمت و افترا و تهدید در مزاحمت تلفنی چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۰ #67233552

سلام وقت بخیر..
اگه شخصی با مزاحمت تلفنی و پیامکی کلماتی چون بی اصالت...و اتهام بستن به کاری که نکرده اید...و متهم کردن من به دزدی طلا و دلار..و نسبت دادن کلمه بیوه به من که هنوز ازدواج نکرده ام...نسبت دادن اینکه من شوهر داشته ام و شوهرم متوجه زنا من شده و طلاقم داده..گفتن حقم را از حلقومت میکشم بیرون.. و گفتن تو منو نمی شناسی بلائی به سرت بیارم که اون سرش ناپیدا..و گفتن پدرت زندانیست و برادرت معتاد..با تمام این پیامها روی پرونده و حتی شکایت از قبل مبنی بر همین مزاحمت تلفنی و فحاشی‌ در کلانتری داشته.. و مزاحمت بروی خطم دو بار صورت گرفت...بار اول نخواستم شکایت کنم ولی برای بار دوم شکایت کردم. الان با این اوصاف چه حکمی باید برایش در نظر گرفت..و اگر قاضی پرونده حکم عادلانه ای ندهد میتوانم از قاضی پرونده شکایت کنم چون قاضی پرونده سعی داشت با گول زدن من و حتی ترساندنم باعث بشه شکایتم را پس بگیرم.. این قاضی اصلا افترا و تهدید و زمینه پرونده نکرده.. و بهانه بیخود میاره که گفتن دزدی کردی به نقل قول از شخص دیگری حساب نمیشه و باید شاهد بیاری که پیش کسی گفته.. لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا یکسال حبس به صورت ۲سال تعلیق