ایا زندانی داره یا فقط جریمه دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۹ #67200888

سلام وقت بخیر.یکی از بستگان بنده چند وقتی یه دستگاه گنج یاب خریداری کردن و دنبال گنج بودن سر از مرز ایلام در اوردنو بعدش به ما گفتن رفته ترکیه دنبال کارهای اقا متشه. الان هیچراه ارتباطی هم باهاش نداریم جز یه شماره تلفن که فقط میتونه هر چند وقت یکبار تماس بگیره.ولی با پیگیری های بنده متوجه شدیم که ایشون زندانی شدن که هنوز به ایران نیومدن.میخواستم بدونم حکمش چی میشه اگر ثابت بشه.ایا زندانی داره یا فقط جریمه وحداقل چقدره.ممنون میشم راهنمایی کنین .سپاسگذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه در کشور دیگری دستگیر شده است نمیتوان مطابق قوانین ایران اظهار نظر نمود

سلام بستگی به قانون کشور محل وقوع جرم دارد....

باسلام و درود به نوع جرم و قوانین کشور مربوطه بستگی خواهد داشت.

بستگی به نوع جرم و قوانین کشور مربوطه دارد

سلام بستگس به نوع جرم و قانون کشوری ک جرم در آن صورت گرفته دارد

باسلام بستگی به قانون کشور محل وقوع جرم دارد

سلام اگر برای بدست آوردن اشیای عتیقه حفاری انجام دهد جرم است و به شش تا سه سال حبس محکوم می‌شود.و اگر حفاری در آثار فرهنگی تاریخی ثبت شده باشد علاوه‌بر ضبط دستگاه به جبران خسارت وارده به آثار، و اشد مجازات محکوم می‌شود. ولیکن تحت شرایطی می تواند مشمول تخفیف مجازات گردد.