خریدار ماشین رو برده تعویض پلاک میگه ماشین نیم اتاق و شماره موتور رویت نشد؛ چکار میتونم بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۰ #66887969

سلام
حدود سه ماه پیش از گیلان خودرویی خریداری کردم در قولنامه دستی نوشتم که هرگونه عیب و ایراد قانونی تا تاریخ خرید به عهده فروشنده میباشد فروشنده در آخر قولنامه نوشت که هر گونه برش اتاق و تغییر شماره موتور به عهده خریدار است ولی من قبلش نوشته بودم که هر گونه عیب و ایراد قانونی تا تاریخ خرید به عهده فروشنده است از فروشنده وکالت فروش گرفتم و کلا یک ماه دست من بود با همان وکالت فروش ماشین را به دیگری فروختم الان خریدار ماشین رو برده تعویض پلاک میگه ماشین نیم اتاق و شماره موتور رؤیت نشد اگه شکایت کنه چکار میتونم بکنم چون من از محل حک سر در نمیارم دستکوب هم باشه نمی فهمم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اگر خریدار علیه شما طرح دعوی کرد در جلسه رسیدگی دادخواست جلب ثالث فروشنده به خودتان را طرح کنید.

درود
اگر علیه شما دادخواست دهند ، و درواقع ثالثی مسبب و مقصر چنین رفتاری است ایشان را باید به دادرسی جلب نمایید.

با اقامه دعوی از سوی خریدار علیه شما باید دادخواست جلب ثالث علیه فروشنده را طرح کنید

اگر خریدار خودرو از شما ب شما رجوع و یا شکایتی کرد میتوانید ب استناد قولنامه و مفاد آن طرح دعوی جلب ثالث ب طرفیت فروشنده نمایید

خریدار فعلی باید به طرفیت شما و شخصی که سند رسمی بنام وی می باشد شکایت کنه و شما نیز در قالب طرح دعوی جلب ثالث علیه فروشنده اول شکایت کنید

اگر خریدار فعلی علیه شما طرح دعوی کردند شما نیز میتوانید دادخواست جلب ثالث ارائه دهید تا فروشنده ی قبلی نیز در همان دادگاه حاضر شده وپاسخگو باشند

درصورت طرح دعوا توسط خریدار ، به استناد قراردادتان با فروشنده ، جلب ثالث بدهید.