آیا طبق شرایط مذکور امکان شکایت هست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۳ #66756119

یه دختر ۲۴ ساله ام پدرم سلامت روانی نداره، گه گاهی دست درازی به اندام حساس بدنم میکنه، شکایت کنم از بابت نفقه و بیرون کردن بیجا، میشه بگید کجا امنیت دارم بمونم؟ حتی اگه ۶ ماه هم پدرم حبس بکشه بدش دراد، منو زنده نمی‌زاره
.خیلی از دخترای همسن من بخاطر نبود امنیت جانی و مکانی جرات شکایت ندارن.میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه نفقه کنید و همچنین با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با سلام
بهترین راه تماس با اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ میباشد و از ایشان راهنمایی بخواهید اگر افاقه نکرد بر علیه پدر اقامه دعوی و از دادستانی در این مورد کمک بخواهید

با سلام. مشکلتان رو با اورژانس اجتماعی در میان بگذاریدسعی کنید از در مدارا با او وارد شویدچون اگر مشکل روانی داشته باش تحریکات اوباعث وخیم ترشدن اوضاع می‌شود بهتر است مداواشود

در چنین مواقعی حتما با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید همه چیز را کامل توضیح دهید و نیازی به ترس نیست
میتوانید نفقه خود را نیز مطالبه نمایید

سلام
امکان پیگیری و شکایت از طریق مراجع دادگستری وجود دارد.

سلام
میتوانید مطالبه نفقه کنید و همچنین با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید