به علت بیماری که قبلا بوده و درمان شده و زوج بی اطلاع بوده، امکان شکایت از جانب وی وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #66709222

من قبلا کیست واژن داشتم که بدون آسیب درمان شده و هیچ مدرک و پرونده ای ازش موجود نیست. بعد از عقد به همسرم گفتم. الان مدعی شده که این پنهان کاری بوده و میخواد شکایت کنه بابتش. با وجود گواهی سلامت که پیش از عقد گرفتم ادعا داره بخاطر این بیماری من بکارت نداشتم. می‌تونه شکایت کنه؟؟؟ اگر می‌تونه روند و نتیجه شکایتش چجوری میشه؟؟؟ تنها مدرکش صدای ضبط شدمه که مطمئن نیستم داشته باشه. لطفا راهنماییم کنین
من مهریه اجرا گذاشتم و میخواد با این کار بدون مهریه طلاقم بده. میتونه؟؟؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
وجود کیست در واژن و بکارت مواردی است که باید در قبل از عقد برای زوج در صورتیکه برای او موثر در ازدواج می بوده توضیح داده می شد. لیکن در حال حاضر پزشکی قانونی از طریق معاینه مستقیم و ... می تواند تا حدودی به آن پی ببرد.
از طرف دیگر صدای شما اماره بوده و ادله نخواهد بود مگر با اقرار یا شواهد دیگر مثل نظر پزشکی قانونی.
پیشنهاد میشود از طریق داوری موضوع را حل و فصل نمایید زیرا کتمان واقعیت در دادگاه خود مسئولیت خواهد داشت.

صرف ضبط صدا دلیل محسوب نمیشه البته ایشان که مدعی هست باید این موضوع را ثابت کنه و با توجه به گواهی سلامت شما این امر ممکن نیست

صدای ضبط شده جزو ادله محکمه پسند نمی باشد البته می تواند بعنوان قرائن و امارات ارائه دهد ولی اگر منجر به اقرار شخص شما نشود بی فایده است در هر صورت اثبات باید از طرف ایشان باشد و با داشتن گواهی سلامت از طرف شما این امر برای ایشان مشکل می باشد