سیلندر ترک برداشته؛ این به عهده مکانیک هست یا صاحب ماشین؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۵ #66676553

سلام.ببخشید که مزاحم شدم
یه سوالی داشتم که سیلندر ماشین من موریانه خوردگی داشته و کار میکرد بعد از تعویض کردن سرسیلندر ماشین حالا سیلندر ترک برداشته این به عهده مکانیک هست یا صاحب ماشین
ممنون میشم که جوابم را بدین

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با درخواست تامین دلیل میتوانید از طریق کارشناس دادگستری این مساله را احراز کنید.

با سلام
برای این امر بایستی ارجاع امر به کارشناسی گردد تا میزان درصد تقصیر هر شخص یا خود قطعه مشخص گردد

سلام . باید توسط کارشناس رسمی دادگستری تشخیص داده شود

موضوع باید توسط متخصص امر بررسی و اظهار نظر شود در صورتی که نظر کارشناس به نفع شما باشد و طرف مقابل از پذیرفتن آن امتناع کند با طرح دعوی از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید.

باید توسط کارشناس دادگستری ملاحظه و تعیین شود. میتوانید درخواست تامین دلیل کنید تا مشخص شود

سلام
تشخیص این امر نیاز به کارشناسی دارد. کارشناس رسمی دادگستری در رشته مکانیک خودرو با بررسی موتور مشخص خواهد نمود علت چه بوده و بر عهده کیست.