چگونه از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۲۶ #66650350

پسر خاله ام الان در زندان است موقع تشکیل پرونده به اسم من پرونده باز کرده است

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه خود را بنام شما معرفی کرده امکان شکایت وجود دارد.

با درود اگر خود را بنام شما معرفی کرده میتوانید طرح شکایت نمایید

سلام بامراجعه به دادسرایادادگاه مربوطه ونشان دادن اسناد ‌اوراق هویتی خود وتوضیح دادن موضوع اتفاق افتاده برای قاضی مربوطه ازخود رفع اتهام نمایید.

سلام
اشاره به سند های مورد قبول برای پرونده و در زمینه اثبات بی گناهی و رفع اتهام خود
در طرح شکایت ها بایستی این مطلب روشن باشد که آیا عمل و فعل یا ترک فعل جرم است یا خیر؟ اگر فعل یا ترک فعل طرف مقابل در قانون جرم تلقی شده باشد باید از راه قانونی و طرح دعوای مربوطه موضوع را پیگیری کرد.

با سلام
برای این منظور میتوانید شخصا به شعبه رسیدگی کننده مراجعه و موضوع را توضیح دهید یا از طریق دادستانی اقدام نمایید تا دستور رسیدگی و اصلاح مشخصات گردد .