این امکان فراهم هست که بخواد وکیل امین برای خودش اختیار کنه رو وکالت تا بتونه جلوی اقدامشو بگیره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۲ #66420353

سلام روزتون بخیر سوالی داشتم جهت راهنمایی
وکالت بلاعزلی پدر بنده به برادرش داده جهت ملک موروثی پدرشون چند سال پیش و نمیدونستن که وکالت تام هست و اجاره فروش هم داره و فکر میکردن وکالت کاریه
الان عموی بنده لج کرده و از اطرافیان شنیدن شده که میخواد سهم ایشونو بنام خود یا کسی دیگری بکنه
این امکان برای پدر من فراهم هست که بخواد وکیل امین یا ضم وکیل برای خودش اختیار کنه رو وکالت تا بتونه جلوی اقدامشو بگیره تا نتونه بدون اجازش بفروشه؟؟؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت بلاعزل نمیتوان باطل کرد

وکالت بلاعزل قابل ابطال نیست

سلام با آرزوی بهروزی برای شما،
اگر طرف مقابل شما حق ضم امین و وکیل را در سند تنظیمی از خودشون سلب کرده باشند حق چنین کاری نخواهند داشت .

سلام
بستگی به متن وکالت داره اگر حق ضم امین و وکیل را از خودشون سلب کرده باشند نمی توانند.
اما اگر حق اقدام مستقل سلب نشده باشه خودشون می توانند نسبت به انتقال سهمشون اقدام کنند.
در ضمن در صورت فروش توسط عموی شما ایشان باید مبلغ ثمن معامله را به پدر شما بدهد.

با سلام
ماده ۶۷۸ قانون مدنی در این بار اعلام می کند: وکالت بلاعزل به طرق ذیل منحل می شود ۱- به عزل موکل. ۲- به استعفای وکیل. ۳- به موت یا جنون وکیل یا موکل البته بر این موارد باید سفه و از بین رفتن متعلق وکالت بلاعزل را نیز افزود (مواد ۶۸۲ و ۶۸۳ ق.م) .

ببینید وکیل حتی اگه اختیار فروش داشته باشه اختیار وصول نداره و موکل باید مبلغ را وصول کنه وکیل حتی تام الاختیار هم باشه با یک اظهارنامه رسمی دادگستری میتوان عزلش کرد وکالت با فوت موکل باطل میشه و وکیل دیگر اختیاری در مورد آن وکالت ندارد وکالت از عقودی جایز است و عقود جایز بطور یک طرفه قابل اقاله و انفساخ و فسخ کردن میباشد اگر وکیل و عمو تون این کارهایی را که گفتید انجام بدن جرم و وکیل اگر وکیل دادگستری باشه علاوه بر مجازات تا درجه ۴ در دادگاه انتظامی وکلا و حتی ممکنه پروانه وکالتش باطل بشه.

امکان آن وجود ندارد وکالت بلاعزل نمیتوان باطل کرد