مالیات بر ارث مغازه در سال 95 چقدر میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۹۷ #66304

با سلام
پدرر همسرم به تازگی فوت کردند.همسرم با ایشون در مغازه با هم کار میکردند.پدر همسرم صاحب سرقفلی مغازه به ارزش حدودا یک میلیارد بود.میخواستم بدونم مالیات بر ارث این مغازه در قانون جدید چند درصد هست؟و تا چه زمانی پس از فوت میشه اون و پرداخت کرد؟همسرم توانایی مالی پرداختش و ندارد و در اینصورت باید مغازه که محل کار خودش هست و درامد خانواده متوفی از ان تامین میشود را بفروشد برای پرداخت مالیات.ایا برای اینکه جواز به نام همسرم بشه حتما باید انتقال ملک انجام بشه و مالیات پرداخت بشه؟ خواهش میکنم پاسخ بدید چون بشدت نگران هستیم و سر درگم.با تشکر و احترام

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان مالیات بر ارث در قانون جدید بین دو تا پنج درصد میزان ماترک میباشد و اداره دارایی نیز برای پرداخت آن مهلتی را تعیین خواهد کرد.