اعلام نظر جعل توسط کارشناس از روی کپی چگونه است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۶,۸۴۹ #66214

با سلام اداره ایی که بنده سابقا در ان کار میکردم نسبت به نامه ایی اعلام جعل توسط بنده را نموده واصل نامه موجود نیست کارشناس اولیه هم اعلام نموده اند که تاریخ ذیل امضا با خط بنده شباهت دارند بنده میدانم که باید اصل جهت کارشناسی باشد و کپی هم شامل جعل نمیباشد ایا نظریه داده را میتوان مردود کرد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید زیرا احتمال اینکه تاریخ یکی از نامه های امضایی بنده را به زیر نامه مذکور کپی کرده اند را میدهم

مشاوره حقوقی جعل
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تشخیص دادن جعلی بودن یه سند باتوجه به اصل سند امکان دارد

با درود اگر اصل سند باشد قابل تشخیص است

بادرودوسلام احرازواثبات جعل با وجود اصل سند ممکن می باشد.

باسلام
اثبات جعل فقط با وجود اصل سند امکانپذیر میباشد

با سلام اثبات جعل فقط با وجود اصل سند امکان پذیر است

کپی به کارشناسی ارجاع نمی گردد و جعل به وسیله کپی اثبات نمی شود.

با سلام. در صورتی که اصل سند در اختیار کارشناس قرار نگیرد رای صادره بر اساس نظر کارشناس فاقد اعتبار قانونی می باشد.