آیا اگر دادخواست طلاق بدهم بدلیل عدم انجام ایشان به وظایف زناشویی و ترک بدون دلیل منزل مشترک نصف اموال به او تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۴۱ #66189127

با عرض سلام
همسرم ( زوجه ) ترک منزل مشترک کرد و حکم الزام به تمکین صادر و در دادگاه تجدید نظر هم تایید شد اما تاکنون به منزل مشترک باز نگشته در شرط بازگشت به منزل خواستار حق و حقوقش از من شد در دفترخانه با پس از تنظیم اقرار نامه ( مبنی بر ابرا نمودن مهریه و نفقه گذشته و اجرت المثل توسط بنده ) یک واحد آپارتمان بنام ایشان زدم اما مدت ۳ سال است که به منزل بر نگشته در شورای حل اختلاف شهرستان محل منزل پدرش دادخواست مطالبه نفقه این ۳ سال را نمود که پذیرفته نشد و در تجدید نظر هم این حکم تایید شد ولی من درخواست صدور اجرائیه نکردم چون نسبت فامیلی داریم نخواستم در محل زندگی پدرش آبرو ریزی بشود سوال بنده از شما عزیزان؟
۲ _ اگر ایشان بخاطر دریافت نفقه و آزار بنده دادخواست بازگشت به منزل مشترک را بدهد از سوی دادگاه قابل پذیرش است و من موظف به بازگشت ایشان و فراهم کردن مسکن مناسب و ... خواهم شد و دلیلی برای رد ندارم ؟ با توجه به اینکه چندین بار ملزم به بازگشت شده اما نپذیرفته

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا زمانی که الزام به تمکین داشته باشند و به خواسته خود به منزل مشترک بازنگشته باشند ناشزه محسوب میشوند و حق درخواست نفقه نخواهند داشت ..
امااگر خودشان مایل به بازگشت به منزل مشترک باشند از زمان خودداری شما به ورود ایشان به منزل .. مستحق دریافت نفقه خواهند بود.
درخصوص درخواست طلاق از جانب شما و تنصیف داراییتو با همسرتون .. چند شرط باید وجود داشته باشد که یکی از ان ها این است که زن مشکلی در انجام وظایف زناشویی نداشته باشد .. که در مورد شما با توجه به فرمایشات شما همسرتون ناشزه محسوب میشوند و مستحق دریافت نصف دارایی شما میستند .
در صورت راهنمایی بهتر پیشنهاد میشود از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

حکم قطعی شده شما می بایست در خواست اجرا می کردی وصورت جلسه می شد واز آن تاریخ ناشزه محسوب می شد او می تواند در دادگاه اظهار کند که شما اورا اخراج ونفقه اش پرداخت نکرده ای وهم اکنون هم اگر به شعبه صادر کننده رای مراجعه واعلام کند که حاضر به زندگی برگردد رای اجرا شده محسوب ویا دادخواست منز مستقل هم بدهد همین آثار رادارد