منظور از وکالت خارج از عقد چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۹۶ #66120396

سلام وقت شما بخیر
در متن توضیحات اجاره نامه ای نوشته شده در صورت پاس نشدن چکی که بخشی از مبلغ قرض الحسنه هست مستاجر با وکالت خارج از عقد این قرارداد تعهد مینماید که این اجازه نامه منفسخ می‌باشد

آیا میشود اگر چک پس میشود آماده نامه فیلم بشود؟ یا نیاز به وکالت دارد؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مفاد قرارداد بایستی مورد بررسی قرار گیرد

با سلام امکان فسخ قرارداد مطابق شرایط قرارداد که به امضا طرفین قرار داد رسیده است ممکن خواهد بود

بادرودوسلام فسخ قراردادبه موضوع آن منوط و مرتبط می باشد.

متن بیان شده داخل اجاره نامه نامفهومه، منفسخ توسط شخص انجام نمیشه خودبخود حاصل میشه و با وکالت خارج قراداد که بخواهد فسخ را انجام دهد در تعارضه، از طرفی سوالتان هم نامفهوم پرسیده شده، بهتر است برای انتقال جزئیات درخواست مشاوره بدهید

جهت اظهارنظر قطعی بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

امکان فسخ قرارداد بستگی به محتوای آن دارد . توضیحات ارائه شده نامفهوم است .

سلام
برای فسخ قرارداد به جهت پاس نشدن چک اصلا نیازی به وکالت مستاجر نیست و خود موجر می تواند اقدام کند.