چون دادگاه اجراییه صادر کرده میتونم اعتراض وارد کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۰۳ #65964526

سلام
من چهل میلیون چک داشتم با قانون جدید احرائیه زدم رفت دادگاه حقوقی اجراییه صادر شد بعد هم رفت اجرای احکام مدنی دادگستری حالا محکوم علیه وکیل گرفته و وکیل اعسار زده جالب اینه که محل رسیدگی اعسار خورده شعبه حل اختلاف و احتمال میدم مثلا برای بیست میلیون اعسار زده باشه که شورا رفته باشه اعسار و من میخام بدونم چون دادگاه اجراییه صادر کرده میتونم ایراد وارد کنم در جلسه رسیدگی اعسار در شورا بگم باید حتما در شعبه بدوی دادگاه رسیدگی بشه یا نه راه کارهایی هست که طرف تونسته شورا اعسار بده ممنونم
لطفا ماده قانونی هم بگین تا من استناد قانونی کنم در شورا

مشاوره حقوقی چک
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
خیر اعتراض شما رد میگردد و ایشان میتوانند در هر مرحله تقاضای اعسار نمایند

طبق بند ۴ ماده ۱۱ قانون شوراهای حل اختلاف درصورتی که رسیدگی درشوراهای حل اختلاف صورت گرفته باشد ادعای اعسار هم بایستی در شورا رسیدگی شود .میتوانید کتبی طی لایحه ای به شورای حل اختلاف متذکر شوید.

اعسار می بایست در دادگاهی که اصل دعوا مطرح شده رسیدگی گردد . لذا میتوانید به این مورد اعتراض کرده و درخواست ارجاع پرونده به شعبه دادگاه بدوی را بدهید. همچنین لیست اموال و دارایی های ایشان و تقاضای استعلام از پلیس راهور و حسابهای بانکی و اداره ثبت را نیز تقدیم کنید

ارائه دادخواست اعسار حق محکوم است شما در قبال اعسار باید تمکن ایشان را به دادگاه ثابت نمایی

با سلام..
با توجه به اینکه محکوم علیه اقدام به دادخواست اعسار از پرداخت مبلغ ۲۰ میلیون مطرح نموده، لذا موضوع در صلاحیت رسیدگی شورا بوده که به آن ارجاع گردیده است..
از آنجائیکه محکوم علیه مالی در هر زمان که بخواهد می تواند دادخواست اعسار از پرداخت محکومیت خود مطرح نماید و در این راستا مرجع قضایی پس از بررسی و رسیدگی های لازم در صورت احراز مراتب عدم توانایی و عسر و حرج محکوم علیه، متناسب با توانایی وی حکم به اعسار و پرداخت بصورت اقساط صادر می نماید..
موفق باشید..

با توجه به اینکه محکوم به ۴۰ میلیون تومان هستش لذا شما بدلیل نصاب مبلغ ۲۰ میلیون تومان درصلاحیت شورابه استناد قانون شوراهای حل اختلاف میتونید ایرادبگیرید مگراینکه نسبت به۲۰ میلیون تومان بعدی ادعایی نداشته باشه یا به عبارتی موافقت شما می تواند موکول به عدول از۲۰میلیون تومان بعدی باشد

خیر شما نمیتوانید چنین ادعایی بکنید و اعسار هم با توجه به شرایط خاصی میتوانند در مراجع قضایی و شوراها و در محل های دیگری از نظر صلاحیت محلی طرح نمود.