مرا فریب داده و ازاله بکارت انجام شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۵ #65944113

سلام
با پسری وارد رابطه عاشقانه شدم و باهم رابطه داشتیم ام من نمیخاستم بکارتم رو از دست بدم
ولی اون فرد اینکارو انجام داد بطور عمد من میخاستم ازش شکایت کنم چون تازه بود و این اتفاق بهمن ماه افتاد اما پسر گفت با هم ازدواج میکنیم و همه چی درست میشه و اگر شکایت کنی ابروریزی میشه و...
برام یک برگه دست نوشته نوشت که بکارت من رو زده امضا کرد که من خیالم راحت بشه و صبر کنم اما حالا که از یک ماه و نیم میگذره ولم کرده و رفته و گفته هر کار دوس داری انجام بده
من چکاری میتونم بکنم خیلی گیج و سردرگمم من فقط ۱۸ سالمه و گول خوردم و اشتباه کردم لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب. متاسفانه اثبات این امر که ازاله بکارت بدون رضایت شما بوده دشوار است. دست نوشته ممکن است اثبات کننده این امر باشد که این اقا بکارت شما را از بین برده اما اینکه این ازاله با رضایت شما بوده یا خیر مشخص نمیباشد و درصورتی که نتوانید اثبات کنید هم شما و هم ایشان محکوم به شلاق میشوید.

باسلام،ازخداوندبزرگ برات آرزوی صبر وسلامتی میکنم،متاسفانه دراین جورموارد فقط بایدسکوت کرد،چراکه درصورت شکایت مطمئنااین خودشمایید که متضررخواهید شد،درصورت اثبات این قضایا محکوم به زنامیشویدباحکم صدضربه شلاق،پس ازدرگاه لایتناهی خداوندمنان طلب آمرزش کنیدوسعی کنیدبافراموش کردن این قضایا،به زندگی خودادامه دهیدهرچندسخت است وکسی واقعا نمیتواندشمارادرک کند،موفق ومؤید درپناه ایزدمنان

میتوانید با طرح دادخواست آرش البکاره بخواهید و بابت ازاله بکارت شکایت نمایید.

میتوانید شکایت کنید که البته از طریق پزشکی قانونی ازاله بکارت توسط وی قابل اثبات نیست ولی امکان دارد از طرق دیگری اثبات گردد.
دست نوشته ای که دارید هم میتواند بسته به متن به شما در اثبات موضوع کمک کند ولی حتما با تحقیق و مشورت وکیل اقدام کنید.
موفق باشید.

اثبات اینکه فرد مذکور اقدام به ازاله بکارت شما نموده امری بسیار مشکل می باشد . در صورت اثبات نیز هر دو نفر محکوم به شلاق خواهید شد .

باسلام شما میتوانید از طریق دادسرا اقدام به شکواییه مطرح نمایید.درصورت اثبات باید مهرالمثل شما را بپردازد.

متاسفانه چون راضی به این رابطه شده اید خسارتی به شما تعلق نمی گیرد و در صورت مراجعه به دادگاه دو نفر محکوم به تحمل مجازات خواهید شد.