میشه از خدمات الکترونیک قضایی اقدام کرد که زودی باز شود وچه مدتی تقریبا طول می‌کشد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۴۶ #65902055

باسلام وعرض خسته نباشید یک پرونده کیفری که حکم واخواهی آن به سرانجام رسیده و منع تقیب گرفته شده است برای رفع توقیف که برای اداره ثبت و احوال فرستاده اند رفع ممنوع ال خدماتی باید چه کار کرد باسپاس الان باید از چه طریقی اقدام کرد؟؟؟؟ ولایحه اگر باید نوشت میشه از خدمات الکترونیک قضایی اقدام کرد که زودی باز شود وچه مدتی تقریبا طول می‌کشد؟؟؟؟؟ باسپاس

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق منع تعقیب تقاضای رفع توقیف نمایید

بادرودوسلام باتقدیم منع تعقیب به درخواست رفع توقیف اقدام نمایید.

از مرجعی که ممنوع الخدمات شدید درخواست رفع آن بگیرید

بله لایحه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید لیکن مدت زمان رسیدگی قابل پیش بینی نیست برای رفع توقیف از طریق مرجع توقیف کننده پیگیر باشید

با سلام
بعد از حکم قطعی در خواست خود را به دفاتر خدمات قضایی اقدام نماید.
موفق و پیروز باشید .

در خواست رفع توقیف کنید با ارایه منع تعقیب

سلام ببینید کدام مرجع اقدام به ممنوع الخدمات کرده از همان شعبه پیگیری نمایید موفق باشید