میتونم در دادگاه حقوقی با استناد به حکم صادر شده قبلی که گفته مشاع بودن ملک قطعی هست در خواست قلع و قمع دیوار احداث شده بدم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۷ #65836133

سلام خدمت اساتید محترم
من یک ملک مشاع دارم بصورت نصف نصف
شریکم قبلا بخشی از ملک که بهتر بود با احداث یک دیوار تصرف کرد من کیفری ازش شکایت کردم با عنوان تصرف عدوانی ملک مشاع که دادگاه مشاع بودن ملک برابر نظریه کارشناس و اسناد من پذیرفت ولی تصرف عدوانی رد کرد
با تشکر

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در ملک مشاعی هر یک از شرکا می توانند درخواست قلع و قمع را بدهند

بله به حکم صادره قبلی استناد کرده و دادخواست حقوقی بدین

با سلام با ادله ابرازی دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

سلام
به همراه دلایل دیگربه پرونده کیفری نیزمیتوانیداستنادکنید

درود
بله قانونا در مال مشاع هر یک از مالکین می توانند قلع و قمع را بخواهند.

سلام، بله مستند به مدارک پرونده کیفری و نظریه کارشناسی دادخواست حقوقی دهید

هریک از شرکا ملک مشاعی می توانند تقاضای قلع و قمع مستحدثات در ملک مشاعی را بنمایند .