راجب به قرعه کشی خانگی که یک نفر حذف شده؛ چه اقدام قانونی باید انجام شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۷۳ #65807294

سلام بنده یه قرعه‌کشی خانگی گذاشته بودم ماه دوازدهم یه خانمی اسمشون دراومد اما بیست و یک روز این خانم نه گوشی جواب دادن نه پیام قرعه شون رو جایگزین کردیم و طبق قانون قرعه گفتیم پایان قرعه کشی مبالغی که داده رو بگیره ایشون بعد بیست و یک روز پیداشون شد و طلب قرعه شونو کردن که جآیگزین کرده بودیم
خلاصه ایشون رفتن شکایت کردن الان برای من ابلاغیه اومده دفاع از اتهام انتسابی خیانت در امانت
پنج روزم فرصت داده که مراجعه کنم خواستم ببینم این چه اتهامیه، چکار باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا مالی به شما سپرده نشده تا عدم استرداد ان خیانت در امانت تلقی شود
ثانیا شما فقط وجوه صندوق را جمع اوری وبا قرعه به شخص برنده تسلیم مینماید ولذا عدم پرداخت وجه نیز صرفا جنبه حقوقی خواهد داشت ونه کیفری
ثالثااصولا پول نقد چون عین تلقی نمی گردد لذا خیانت در امانت محقق نخواهد شدمخصوصا انکه
وجه نقد به عنوان قرض الحسنه سپرده شود

متاسفانه سخت گیری بانکها دراعطای وام باعث شده که این قرعه کشی خانگی در جامعه عینیت پیدا کند اگر شما قرار بوده طبق قرعه پول را به الف بدهید واین کاررا نکرده اید در اینجا چنانچه مسوولیتی بعنوان سر گروه دارید درصورتی سایر اعضاءپول خودشون را بشما بعنوان سرگروه داده وشما این پول را به فرد برنده این قرعه نداده اید قدر مسلم آن است که جرم خیانت درامانت درموردشما اجرامیشه ولی اگر خودش مراجعه نکرده که پولش را ببرد چنانچه دلایل کافی برای این ادعا دارید قاضی به شکایت نامبرده قرارمنع تعقیب صادر مینمایدوشما برائت خواهید گرفت

سلام و درود
اگر در آغاز قرعه کشی این قانون را جزو شرایط قرض الحسنه تعیین کرده باشید که اگر قرعه به نام کسی در آمد و ایشان پاسخ تلفن نداد مجددا قرعه کشی شود اینجا شما مجاز بوده اید و برائت میگیرید.
البته به نظر میرسد از باب احسان قاضی دادگاه موضوع را مختومه نماید، زیرا به نظر نمیرسد خیانتی صورت پذیرفته باشد.
اگر قراری بین اعضا در این موارد مشخص و مقرر نباشد بر اساس عرف محل بررسی میشود.