مدعی شده که طلاهاتو ازت میگیرم طلاقم نمیدم، و حق تمکین میگیرم، میتونه اینکار رو بکنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۳ #65779480

سلام
من نزدیک سه ماه عقد کردم و ازدواجمون بدون شناخت بوده همسرم بعد عقد خود واقعیشو نشون داده و به همه اطرافیان و خودم ثابت شده که مرد مناسب برای زندگی نیست از طرفی هم خودش و هم خانوادش گفتن را ه و برات باز گذاشتم برو طلاق بگیر چون طلاق برا خانوادشون یچیز عادی چون دو تا تجربه دیگه هم واسه جفت خواهراش دارن. من هم مجبور شدم اول مهریمو اجرا بزارم و اون اقا الان مدعی شده که طلاهاتو ازت میگیرم طلاقم نمیدم. و حق تمکین میگیرم. میخواستم بپرسم میتونه اینکارارو بکنه با توجه به این که ما هنوز زیر یه سقف نرفتیم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه طلا به عنوان کادو هدیه نموده و منزل مسکونی در حد شان یک خانواده برای زندگی تهیه کند میتواند الزام به تمکین نماید

درصورتیکه از حق حبس استفاده نمایید امکان صدور حکم تمکین نیست

با درود زوج در راستای الزام به تمکین زوجه می‌بایست منزل متناسب با شان زوجه همراه با اثاث البیت تهیه نماید.

سلام وقت بخیر
اگر طلا هدیه باشد میتواند
زمانی میتواند تمکین را مطرح کند که خانه مناسب برا شما فزاهم کرده باشد

اگر برای شما طلاجات را بعنوان هدیه خریده در صورت وجود ان میتواندتمکین منوط به پرداخت نفقه و تهیه مسکن مستقل است والا نمیتواند