نحوه گرفتن پرینت موبایل همسر توسط شوهر چگونه است؟

پرسیده شده
۴۹ پاسخ ۱۹۳,۸۱۲ #65771

با توجه به اینکه پیرینت خط ثابت منزل را گرفتم و متوجه شدم که همسرم با یک مردی ارتباط دارد و خودش نیز قبول کرده و قول داد که دیگر هیچ گونه ارتباطی با آن مرد و هیچ مردی دیگر نداشته باشد و بنده بخاطر داشتن فرزند کوچک ایشان را بخشیدم ، ولی متاسفانه چند روز قبل بصورت کامل شانسی موبایل ایشان درحال زنگ خوردن بود و بنده شماره تماس گیرنده را دیدم و متوجه شدم همان فردی است که همسرم قبلا ارتباط داشته ، حال باتوجه به اینکه خط موبایل به نام خود همسرم میباشد بنده چگونه میتوانم پیرینت خط ایشان را بگیرم و اقدامات لازم را جهت طلاق انجام دهم چون دیگر نمیتوانم قبول کنم مادر فرزندم با یک مرد دیگر ارتباط دارد

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی طلاق
۴۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
با شکایت از همسرتان تحت عنوان رابطه نامشروع و درخواست پرینت از مقام قضایی و موافقت ایشان این امر امکان پذیر می باشد . البته اگر هدف شما صرفا طلاق است میتوانید مستقیما به دادگاه دادخواست طلاق دهید .

امکان اخذ پرینت خط شخص دیگری وجود ندارد حتی همسر مگر به دستور مقام قضایی

سلام
اگر خط به نام همسرتان هست شما نمیتوانید اقدام به گرفتن پرینت خط کنید.
مگر با دستور مقام قضایی.
شما حتی بدون نیاز به اثبات خیانت همسر تان میتوانید اقدام به طلاق کنید و حتی در صورت اثبات این مسئله مهریه خانم از بین نمی‌رود.
پیشنهاد بنده طلاق توافقی هست که جانب هر دو طرف رعایت شود‌

پرینت پیام و مکالمات صرفا به دستور مقام قضایی امکانپذیر است

طرح شکایت با عنوان رابطه نامشروع و درخواست پرینت از قاضی دادسرا .داشتن رابطه نامشروع به فرض اثبات هیچ تاثیری در روند طلاق و یا کاهش مهریه نخواهد داشت

با سلام و احترام
تنها در صورت تقدیم دادخواست حقوقی یا طرح شکایت کیفری و با دستور مرجع قضایی امکان اخذ پرینت مکالمات همسرتان وجود دارد.

سلام ، صرفا میتونید از طریق شکایت رابطه نامشروع با دستور دادگاه پرینت بگیرید