ایا وکیل کاری باید نسبت به اقدام خود پاسخگو باشد؟

پرسیده شده
۶۳ پاسخ ۱,۳۴۹ #65630110

به شخصی وکالت جهت فروش خودرو دادم به هر قیمت ولو به خود وکیل با هر شرطی و دریافت ثمن معامله
و متاسفانه قید نکردیم پولشو تحویل موکل که اینجانب هستم تحویل بده
هیچ قراداد و بدهکاری هم نداریم فقط قصدم این بود وکالت بدم سریعا که نقد کنه

حالا خودرو رو فروخته پولشو معلوم نیست چیکار کرده
ایا میشه نسبت به اقداماتش به مورد وکالت براساس رعایت مصلحت موکل بازخواستش کرد؟و پول فروش رو بگیرم ازش؟چون قرار بود سریعا بفروشه پولشو بیاره

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۶۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
شما بایستی بدلیل رعایت مصلحت موکل علیه وکیل مدنی دادخواست نظر به قیمت مورد معامله را نمایید.

سلام
بله می توانید شکایت و پیگیری نمایید.

بله میتوانید نسبت به استرداد مبلغ ثمن معامله اقدام نمایید و وکیل موظف به استرداد مبلغ دریافتی است

با سلام
دوست عزیز بدوا از طریق ارسال اظهارنامه به شخص اقدام و درصورت عدم توجه ایشان ، از طریق مرجع قضایی اقدام نمایید.

با سلام
بله قابل شکایت است وکیل باید حساب دوران وکالت را به موکل خود بدهد
شما ابتدا با اظهارنامه مبلغ مطالبه نمایید

با سلام
با توجه به توضیحی که بیان نمودید قابل شکایت می باشد و میتوانید پیگیری بفرمایید

بله می توانید شکایت و پیگیری نمایید