آیا بعد از گذشت ۴ سال همسرم می تواند به دلیل ازاله پرده بکارتم از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۸۷ #65424142

سلام من ۱۸ ساله هستم و در سن ۱۴ سالگی مورد تجاوز قرار گرفتم و الان ۶ ماهه که عقد کردم. شوهرم با اینکه شرایط من رو قبول کرده بود در حال حاضر از من شکایت کرده که این خانم پرده بکارت نداشته. به نظرتون متوجه میشوند که پرده من دقیقا چند وقت پیش پاره شده مثلا بگن ۵ سال پیش یا ۱ سال پیش چه جوریه میشه کامل واسم توضیح بدید‌‌

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام صرفا در سه هفته اول این موضوع امکان‌پذیر است و پس از آن به هیچ عنوان قابل اثبات نمی باشد

با سلام
شما شش ماه است که عقد هستید
و همسرتان می تواند ادعا کنید نمی دانسته و از شما بابت تدلیس شکایت کند و ضررو زیان هم بگیرد،
بهتر است دلایلی مبنی بر اینکه مطلع بوده اند را هرچه سریع ترجمع اوری کنید

با سلام و احترام
امکان تشخیص اینکه پرده بکارت چه زمانی زایل شده با توجه به گذشت مدت طولانی نمی باشد اگر همسر شما قبل از ازدواج از چنین امری مطلع بوده جایی برای شگایت از شما باقی نمی ماند

این امر ۴ سال بعد از ازدواج قابل طرح و عنوان نیست و قابل اثبات نیز نمی باشد.و بعدا میتوانید علیه ایشان به عنوان افترا شکایت کنید.

آیا بعد از گذشت ۴ سال همسم می تواند به دلیل ازاله پرده بکارتم از من شکایت کند؟
خیر نمی تواند
زیرا اولا بر این مطلب اطلاع داشته اند ثانیا زمان زیادی گذشته و دیگر نمی توانند نگران نباشید
سلام من ۱۸ ساله هستم و در سن ۱۴ سالگی مورد تجاوز قرار گرفتم و الان ۶ ماهه که عقد کردم. شوهرم با اینکه شرایط من رو قبول کرده بود در حال حاضر از من شکایت کرده که این خانم پرده بکارت نداشته. به نظرتون متوجه میشوند که پرده من دقیقا چند وقت پیش پاره شده مثلا بگن ۵ سال پیش یا ۱ سال پیش چه جوریه میشه کامل واسم توضیح بدید‌‌

تقریبا تا چند ماه می توانند زمان تقریبی را بگوییند اما زمان به این طولانی نمی توانند دقیق اعلام کنند
علی ای حال شوهر شما نمی تواند به این استناد حقی برای خود داشته باشد
مفید بود؟
موفق باشید