آیا چکهای طرح قدیم هم قابلیت کسر از کلیه حسابهای بانکی رو داره؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۳ #65421336

سلام
من یه چک طرح قدیم دارم که برگشت زدم به موقع . آیا با مراجعه به دادگاه و در صورت عدم حضور طرف مقابل دادگاه دستور کسر از حساب واسه بانکهای دیگه رو هم بهم میده ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
در هنگام دادخواست بدوی می توانید درخواست تامین خواسته نموده تا قبل از صدور رای بدوی و تجدیدنظر نسبت به انسداد اموال و حساب ایشان به موقع اقدام گردد

با سلام
بله، بعد از گرفتن رای قطعی میتوانید در مرحله اجرای احکام حسابهای صادرکننده را توقیف و از حساب برداشت نمایید.

با سلام واحترام بله چنانچه کد رهگیری در بانک صادر شده باشد پس از صدور اجراییه اینکار را انجام می دهند در غیر اینصورت می توانید با تامین خواسته مبادرت به توقیف حسصاب نمایید موفق و پیروز باشید

دادخواست مطالبه وجه چک همراه با قرار تامین خواسته می توانید نسبت به میزان خواسته خود درخواست توقیف اموال منقول، غیر منقول ،توقیف حساب بانکی مطرح کنید

با سلام
شما میتوانید در زمان دادخواست مطالبه وجه درخواست تامیین خواسته فوری هم به دادگاه بدهید و نسبت به توقیف اموال و حساب های بانکی بدهکار اقدام نمائید.

با سلام بله با قطعیت رای امکان توقیف حسابها وجود دارد

با سلام
بله می توانید مطالبه وجه چک را دادخواست بدهید و درخواست توقیفی حساب و امپال ایشان را داشته باشید