شخصی از من به جرم تخریب عمدی شکایت کرده قرار منع تعقیف صادر شد آیا مجدد می تواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۹۴ #65248726

با سلام حدودا یک سال پیش در درگیری ناموسی جلوی خودروی مزاحم رو گرفتم که در اقدام به فرار من بر روی کاپوت افتادم و اون حرکت کرد در طول مسیر با فریاد و وارد کردن ضربه با دست به شیشه جلویی باعث شکستن شیشه شدم.به جرم تخریب عمدی شکایت کرده که منم شاهد دارم برای حرفام و فیلم دوربین مدار بسته که صحت حرفام رو تائید میکند.یک بار منع تعقیب داده بودن که بر اساس حرف خودم که با دست به شیشه زدم دوباره شکایت کرده ممنون میشم راهنمائیم کنید .

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود چون دوربین برای اثبات جرم در پرونده استفاده شده بعید است بتواند دلیل جدید بدست بیاورد.

با درود فراوان
فقط در صورت ارائه دلیل جدید برای یکبار با موافقت دادستان میتوانند اعاده دادرسی نمایند .

سلام اگر منع تعقیب در خصوص تخریب هم صادر و قطعی شده ، شکایت دوم قععا نتیجه نمی دهد و قرار موقوفی تعقیب صادر می شود .

با سلام در صورتی که دلیل جدید داشته باشد می تواند مجدد طرح شکایت کند اگر غیر این باشه دفاع شما ارائه قرار صادره قبلی به مرجع رسیدگی کنند کفایت مکند.