چرا قاضی، یکطرفه قضاوت کرد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۶۷۲ #65193213

با سلام همسر بنده ده ماه هست با برادرش که باعث ضرب و جرح با چاقو در منزلم شد همسرم را باخودش برد خانه پدرشون، وبنده صورتجلسه وپرونده طی مراحل قانونی میباشد،،، چندروز بعد هم باکلید اومده منزل کلی لوازم خانگی که همگی پلم بوده و اقساط لوازم هنوز پرداخت نشده برده، واز طریق اداره ثبت اسناد جهت مهریه درخواست وحسابهای من مسدود ومبلغ ۵۰ملیون بحساب زوجه انتقال داده، ودر همون ایام من، مالی فروخته بودم وبا همسرم بدور از چشم برادرش ارتباط تلفنی وحضوری داشتم، وبه اجبار برادرش از طریق وکیل اقدام کرده، ومن در همون ایام یک خودرو پراید جهت کسب ومعاش خریداری کردم که دو بعد ازانتقال پلاک بنام خودم ماشین به پارکینگ رفت، وهیچ گونه ابلاغیه یا ابلاغ نامه در مورد معین درسامانه به من ابلاغ نشده با توجه به اینکه ثبت ثنا داشتم ومحل سکونت وتلفن دردسترس بوده، از طریق اداره ثبت اعتراض واعتنای نکردند تا جلسه مزایده نزدیک بود بنده دادخواست دستور موقت دادم، مدارک ماشین ومبلغ پول به حساب همسرم بلامانع اعلام کردم وبه قاضی هم اعلام کردم من ۱۰ماهه درآمدی ندارم وسند قطعی بنام من نیست رفع توقیف کن ماشینو ولی غیر قابل نقل وانتقال باشه تا زمان رسیدگی به پرونده عدم تمکین،، ولی جوابی به من نداد ومزایده برگزار شد وبا کلی حرف وحدیث مثل اینکه خودرو را درمزایده به زوجه دادن،. الان تکلیف چیه،وچرا قاضی، یکطرفه قضاوت کرد وفقط یه دستور موقت میخواستم، ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام تصمیم محکمه صحیح می باشد.

با احترام شما باید ثابت کنید که خودرو تنها وسیله امرار معاش شماست که دادگاه آن را به عنوان مستثنیات دین رفع توقیف میکردند

سلام و ارادت
در این خصوص بدلیل اینکه خودرو بنام شما بوده است دفاعیات شما مسموع نیست و تنها راهی که دارید جلب رضایت همسرتان است .

با سلام
تنها زمانی خودروقابل توقیف نیست که مستثنیات دین باشد و اثبات شود این امر

دادگاه بر اساس دلایل حکم صادر می کند و چنانچه حکم قطعی نشده می توانید اعتراض کنید.

باسلام
دادگاه بالحاظ مدارک وضمایم اظهارنطر میکند

بااحترام
اگر خودرو منبع در امد باشد باید اثبات و مدارک ارائه کنید قاضی درست انجام داده است