مفهوم ابلاغیه صادر شده چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۶۰۵ #65116066

سلام به من توسامانه ابلاغیه اومده جهت تحویل مکفول عنه یعنی چه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مکفول عنه یعنی شخصی که دادگاه رای به سود او صادر نموده دایر بر اینکه کفیل یعنی کسی که با سپردن وجه الکفاله موظف میشود متهم را در تمامی جلساتی که شاکی یا مکفول عنه که تابع مقررات کفالت است حاضر نماید.

با درود، یعنی شما کفیل شخصی شده اید تا وی بازداشت نشود و آزاد بماند اکنون بایستی آن شخص را معرفی نمایید در غیر اینصورت شما که کفیل هستید ضامن و وجه الکفاله را بایستی پرداخت کنید،

سلام وقت بخیر
اون شخصی که کفیل ش شدید رو باید به شعبه مربوطه تحویل بدید درغیراینصورت وجه الکفاله ضبط می شود

سلام شما کفالت فردی را جهت آزادی کردید باید فرد را تحویل دهید در غیر این صورت از محل کفالت یعنی سندی که گذاشتید به مبلغ کفالت برمیدارند.

می بایست شخص را معرفی نمایید

باسلام واحترام .کفیل شخصی شده اید وباید ایشان را درشعبه مربوطه حاضر نمائید درغیر اینصورت وجه الکفاله ضبط خواهد شد

با درود ضامن شخصی شده اید آن را به شعبه مورد نظر معرفی کنید