پیگیری پرونده در دیوان عالی کشور چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۵۵۷ #65059421

برای اعتراض به رای دیوان عالی کشور که یکطرفه و به دور از عدالت صادر شده چه باید کرد و به کدام مرجع باید مراجعه کرد؟
این رای در حالی صادر شده که من به عنوان شاکی پرونده در جریان مراحل رسیدگی پرونده ام در دیوان نبودم و بعد از صدور حکم پیامک ارسال کردند که رای صادر شده و متهم به صورت حضوری در شعبه حضور یافته و با اظهارات دروغ و خلاف واقع موفق به مجاب کردن قاضی شعبه و صدور رای دلخواه شده است.در ضمن این رای قطعی است و متهم از ماده ۴۷۷ استفاده کرده است

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رسیدگی در دیوان عالی کشور بدون حضور طرفین انجام می شود مگر بنا به تشخیص قضاتت رسیدگی کننده نیاز به اخذ توضیح بوده باشد و رای صادره نیز نهایی می باشد و به نظر امکان اعتراض ندارید

سلام
آرایی که دیوان عالی کشور صادر می کند قطعی و نهایی ست

با سلام و وقت بخیر؛
علی الاصول رسیدگی در دیوان عالی کشور به شکل ماهیتی متعاقبت حضور اصحاب دعوا و وکلای انان در جلسه رسیدگی انجام نمی پذیرد مگر در صورت لزوم شعبه رسیگی کننده، که در آن صورت نیز عدم حضور طرفین یا وکلای آن مانع از رسیدگی و اتخاذ تصمیم نخواهد شد.
اما در صورتی که منظور شما شعبه صادر کننده حکم قطعی باشند بایستی حسب مورد متعاقب فرجام خواهی یا درخواست اعاده دادرسی دفاعیات و ادله خود را ارائه تا تصمیم مقتضی اتخاذ گردد.