تامین خواسته چگونه بدهم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۶۲ #65025681

با سلام

شکایت برای مطالبه وجه است و می خواهم قرار تامین خواسته تقاضا کنم. دو سوال دارم
با توجه به اینکه می خواهم تامین خواسته ابلاغ نشود، آیا تامین خواسته را باید بصورت لایحه جدا درخواست کنم یا در همان دادخواست مطالبه رهن باهم بنویسم؟
درهر دو صورت آیا باید منتظر بمانم به دفتر شعبه ارجاع بشود بعد روند توقیف اموال را شروع کنم؟ با توجه به دوری مسافتم با دادگستری محل شکایت، نمی شود بعد از ثبت در دفتر قضائی مستقیما به دادگستری بروم (شهرستان است) و ارجاع به شعبه بگیرم همان روز توقیف انجام بشود؟

با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
تامین خواسته بدون ابلاغ را تقاضا نمایید و منتظر ابلاغ بمانید.

سلام سما اول تامین خواسته بدون ابلاغ به خوانده را درخواست کنید.

سلام و ارادت
در دادخواست تقاضای صدور تامین خواسته فوری بدون ابلاغ به خوانده را نمایید پس از مشخص شدن شعبه میتوانید مراجعه نمایید .

باسلام
میتوانید به صورت جداگانه یا همراه با دادخواست درخواست تامین خواسته نمایید.

همراه با دادخواست اصلی درخواست تامین خواسته با وصف اجرای پیش از ابلاغ نمایید

تامین خواسته را ضمن دادخواست اصلی تقدیم کنید و همچنین باید منتظر طی تشریفات رسیدگی بمانید.

شما می توانید تقاضای تامین خواسته را قبل از تقدیم دادخواست و یا ضمن دادخواست مطرح نمایید( در صورتی که قبل از تقدیم دادخواست باشد ، ظرف ده روز می باست دادخواست را مطرح نمایید) . پس از ارجاع پرونده به دادگاه ، حضورا مراجعه نموده و پیگیر باشید