میتونه منو از خانه بیرون کنه و توقیفش کند؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۶ #64955890

باسلام وادب واحترام خدمت وکلای گرامی و ممنونم بابت وقتی که میزارید سوالم اینه منزل مسکونی دارم که سه دانگ همسرم و سه دانگ خودم هست قولنامه ای و منزل تو رهن بانک مسکن می باشد و سند منزل هنوز به اسم صاحب اپارتمان میباشد سوال من این است ایا خانمم میتونه منو از خانه بیرون کنه و توقیف کنه من جز این سه دانگ هیج دارایی ندارم و اقساط وامهای خانممم را خودم پرداخت میکنم ممنون میشم این حقیر را راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، با توجه به این که سند رسمی مالکیت به نام شما نیست، امکان توقیف و درخواست خلع ید توسط ایشان وجود ندارد و صرف مبایعه نامه عادی موجبات رسیدگی دادگاه را فراهم نمی اورد.

سلام.
شما در اون منزل بصورت مساوی و مشاع شریک محسوب میشیود و امکان بیرون کردن شریک نیست . امکان توقیف ویا عدم توقیف در خصوص مستثنیات دین با دادگاهه.

سلام
خیر اختیار چنین کاری را مطابق قانون ندارند

با سلام و‌ ادب
طبق ماده ۲۴ نحوه اجرای محکومیت های مالی منزل مسکونی جزو مستثنیات دین محسوب می شود.و قابل توقیف نیست.در صورت توقیف هم باید به نام شما باشد.

با سلام
نه اگر سه دانگ مبایعنامه دارید شما مالک محسوب می شوید ‌وحقوق مساوی دارید

با سلام . امکان خلع ید و یا توقیف از اجرای ثبت نیست درصورت مطالبه مهریه از طریق دادگاه خانه از مستثنیات محسوب می شود
و شما می توانید مبالغی از اقساط که به جای همسرتان واریز نموده اید را بابت مهریه منظور نمایید ولی همسرتان هم می توانند مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را در مورد سه دانگ خودشان بنمایند .

سلام
اگرشمااموال دیگری نداشته باشیدنمیتواندسهم شماراتوقیف کندعلاوه براینکه سندبه نام دیگری است پس امکان توقیف نیست