حکم دادگاه خانواده چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۳۵۷ #64939369

باسلام به علت دوری پسرم الان یه ساله ندیدم درخواست دستور ملاقات وافزایش دادم که در ماه یه بار هست افزایش بشه واسه ۳ بار ولی این حکم را داده اللان چکار کنم به خواسته صدور
دستور موقت مبنی بر مالقات فرزند مشترک، این دادگاه با عنایت به محتویات پرونده، با توجه به اینکه قبال در رای طالق توافقی در خصوص مالقات فرزند مشترک اتخاذ تصمیم بعمل آمده است و خواهان می تواند بر مبنای آن فرزند خود را مالقات نماید لذا موجبی
برای صدور دستور موقت وجود ندارد و شرایط و ارکان صدور دستور موقت فراهم نیست، لذا دادگاه درخواست خواهان را قابل پذیرش
ندانسته و با استناد به ماده ۳۱۰ قانون آیین دادرسی مدنی قرار رد درخواست دستور موقت را صادر و اعالم می دارد. قرار صادره به
همراه اصل رای قابل تجدیدنظر در محاکم محترم تجدیدنظر استان می باشد%

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود ،
درخواست دستور موقت مورد پذیرش قرار نگرفته و میتوانید در زمان اعتراض به رای به رد درخواست نیز اعتراض نمائید.

سلام وقت بخیر .باتوجه به اینکه شما قبلا درموقع طلاق توافقی در مورد ملاقات فرزند توافق کردید حال تنهامیتوانید دادخواست افزایش میزان ملاقات بدهید و دستور موقت دیگر معنایی ندارد وبه این دلیل دعوای شما رد شده

باسلام
دعوی دستور موقت مبنی بر ملاقات فرزند رد شده و میتوانید در مهلت مقرر نسبت به رای صادره اعتراض نمایید

سلام
درخواست رسیدگی فوری شما رد شده و بعد از صدور حکم اصلی میتوانید نسبت به این رای نیز اعتراض نمایید .

باسلام
دادخواست شما رد شده است و شما میتوانید در مهلت مقرر اعتراض کنید

دادگاه به درخواست دستور موقت شما ترتیب اثر نداده و همراه با خواسته اصلی که ملاقات فرزند میباشد قابل تجدید نظر است

باسلام
با توجه به توافقات صورت گرفته در مورد ملاقات فرزند دستور موقت دلیلی ندارد