از طرف فروشنده ۳ کالا مغایر با اجناس سفارشی من فرستاده شد، چطور پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۹ #64747126

با سلام، بنده از پیج اینستگرام ۲ کالا خریده و از طرف فروشنده ۳ کالا مغایر با اجناس سفارشی من فرستاده شد، بعد از ارسال عکس به فروشنده او با دستکاری عکس و نوشتن اینکه رضایت مشتری از اجناس ارسالی و در پیج گذاشته و من را بلاک و دایورت کرده، از خط دیگر پیام دادم که شکایت میکنم الان او مدعی شده که من شکایت کردم شما ۲ کالا خریدی از سومی هم خوشت اومده گفتی بفرست حالا دستت رسیده میگی پول ندارم پول سومی رو بدم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق پلیس فتا پس از تقدیم شکواییه ای علیه فروشنده به دادسرای عمومی و انقلاب مربوطه اقدام کن

می توانید از طریق پلیس فتا شکایت و پیگیری نمایید برای پس گرفتن پول و تحویل کالا باید تفاوت کالای سفارشی را اثبات نمایید.

سلام وقت بخیر
می توانید موضوع را از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید ضمن اینکه بار اثبات برعهده شخصی است که ادعا می نماید و شما با استناد به فیش های واریزی می توانید حرف خود را ثابت نمایید .

میتوانید از طریق سایت پلیس فتا اقدام به طرح شکایت از سایت مذکور نمایید لیکن اخذ نتیجه منوط است به اثبات تفاوت کالای سفارشی با کالای دریافتی .