رابطه نامشروع تلفنی؛ چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #64718321

من حدود یک هفته با یک خانم شوهر دار عراقی در اینستاگرام حرف زدم سه روز اخر حرفهای ما درباره نامشروع انها و تعداد ان بود ایا جرمی مرتکب شدم و مجازات ان چطست و ایا قلبل تبدیل به حزای نقدی یا تعلیق است یا خیر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله رابطه نامشروع است

سلام و احترام
مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

رابطه نامشروع یکی از جرایم منافی عفت میباشد که حتما نیازی به شاکی خصوصی ندارد. یعنی جرم رابطه نامشروع به دلیل اینکه موجب برهم زدن نظم جامعه میشود، جزء جرایم غیرقابل گذشت میباشد. در صورتیکه شاکی خصوصی نداشته باشد و یا رضایت بدهد، مجازات فرد از بین نمیرود.

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است .البته در چنین پرونده هایی علم و دانایی قاضی بسیار مهم است. پیامک و چت و تصویر از مواردی است که می تواند به علم قاضی کمک کند.
بر اساس ماده ۳۰۶ قانون آیین دادرسی کیفری رسیدگی به جرم عمل نامشروع و عمل منافی عفت مستقیما در صلاحیت دادگاه است و نه دادسرا.

ولی در صورت شکایت شما به راحتی می توانید از خود دفاع کرده و رفع اتهام نمایید.

سربلند و پیروز باشید.

با سلام این عمل از مصادیق فعل حرام و قابل مجازات است.

رابطه نامشروع تا۹۹ ضربه شلاق مجازات دارد و در صورت پیگیری قابل تعقیب است.