چطور ممکنه قرار موقوفی منع تعقیب که یکسال پیش صادر شده تغییرش بدهند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۳ #64676545

باسلام یکسال پیش همسرم در سانحه رانندگی فوت شد،در این حادثه دختر دایی ایشان هم فوت شد و خواهر این خانم دچار اسیب دیدگی و سوختگی شد و من هم مجروح و زخمی شدم. در این حادثه دو نفر فوت و دو نفر زخمی شدند. پس از یکسال از صدور قرار موقوفی منع تعقیب در اسفند ۹۸ مبنی بر شکایت اولیای دم به راننده متوفی و مقصر ( که همسرم بود ) بر اثر بی احتیاطی در رانندگی و سرعت غیرمجاز منجر به قتل غیرعمد دونفر و مجروحیت دو نفر شده، بعد از به اجرا گذاشتن مهریه ام پدر شوهرم هم اکنون شکایت کرده که من با زدن پس گردنی و دست در فرمان ماشین اوردن منجر به قتل شبه عمد همسرم شدم. خانمی که زنده موند ۱۵سالشه چند بار مجبورش کردن که بیاد توی دادگاه دفعه ی اول گفته بود همسرش از عمد اینکارو نکرده و عدم احراز سوءنیت بوده و پرونده بسته شد، اما پدرشوهرم دوباره اعتراض زد و اینبار دختره رو بردن دادگاه حرفشو عوض کرد و گفت که دست در فرمان ماشین آورده درصورتی که اینکارو نکردم. و الدین این دوخانم پول دیه ی بچه هاشو از بیمه گرفتند.هم اکنون دادگاه کارشناس فرستاده و حتی از من بازجویی شده و حتی مدارک و صورت جلسه پلیس رو هم نشونش دادم اما میگه شما امضا کردی که همچین کاری کردی در صورتی که من چیزی امضا نکردم مگر اینکه امضای من جعل شده باشه، و حتی از من سوال کرد ترکیدن لاستیک خودرو سمت شاگرد چطور ممکنه که سمت چپ جاده ماشین منتقل بشه و من گفتم که من راننده نبودم سمت راست جاده اصلا جای پارک وجود نداشته و سمت چپ جاده خاکریز بود و امکان پارک خودرو وجود داشت اما متاسفانه به تپه خاکی محکم برخورد کردیم و من بیهوش شدم‌ و خودرو چندین بار واژگون شد.خانواده ی شوهرم بخاطر مهریه هر دروغی رو توی دادگاه دارن میگن،متاسفانه من هر توضیحی دادم با وجود مدارک و مستندات بایگانی شده حرفم و قبول ندارن،چطور ممکنه قرار موقوفی منع تعقیب که یکسال پیش صادر شده تغییرش بدهند،چطور ممکنه خانواده ی این دو خانم از من شکایتی ندارن فقط پدر شوهرم شکایت داره.من بیگناهم باید چیکار کنم؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

سلام برای اظهارنظر دقیق باید پرونده بررسی شود

به دلیل وجود مدرک جدید پرونده به جریان افتاده است.
پرونده شما نیاز به بررسی دارد ولی همین مقدار بگویم که شهادت یک زن نمی تواند قتل شبه عمد را اثبات می کند.

درود
باید پرونده را دقیق برسی کرد و مستلزم اظهار نظر دقیق و جامع می باشد

درود
اظهار نظر در چنین موضوع فنی نیازمند بررسی دقیق تر مستندات پرونده دارد .

با احترام پرونده شما باید مورد بررسی قرار گیرد

برای اظهار نظر دقیق باید پرونده بررسی شود، توصیه می شود پرونده را به وکیل بسپارید