طرف حسابم همسرمه یا سازمان؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۶ #64602998

سلام خسته نباشید بنده درعوض مهریه که سکه بود مقداری زمین مزروعی مشاعی گرفتم که بعد چند سال حالا که برای تفکیک و گرفتنش اقدام کردم سازمان آب گفته که جزو بستر و حریم روداست زمین سند منگوله دار هم دارد ولی سازمان آب میگه اون زمان ثبت اسناد از ما استعلام نکرده . لطف کنید راهنمایی کنید که بتونم حقم رو بگیرم . ببینم طرف حسابم همسرمه یا سازمان آب ؟ و آیا میتونم برگردم به سکه ها؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام، با توافق فیمابین شما و همسرتان در خصوص دریافت زمین به جای سکه، مهریه شما پرداخت گردیده و امکان بازگشت به سکه وجود ندارد.

سلام
اگر ملک در زمانی که همسرتان آن را به عنوان مهریه به شما واگذار نموده به عنوان حریم رودخانه تعیین شده باشد، پرداخت مهریه همچنان بر عهده ایشان است.

درود
اگر شما در دریافت زمین ها به عنوان مهریه توافق کرده اید همسرتان دیگر طرف حساب شما نیست.

اولا - امکان رجوع به سکه را ندارید چون مهریه خود را با توافق تبدیل و دریافت نموده اید .
ثانیا - اراضی واقع در حریم رودخانه سلب مالکیت نمیشود تا مدعی عدم مالیت آن شوید بلکه تنها امکان احداث بنا در آن وجود ندارد .

سلام.
چنانچه به جهت حریم رودخانه ملک قابلیت انتقال نداشته باشد به معنی عدم مالیت ملک بوده و حق مراجعه به همسر برای مطالبه سکه محفوظ خواعد بود

سلام مهدیه شما با دریافت زمین پرداخت شده است امکان مراجعه به سکه وجود ندارد

اگر سازمان موافقت نکند و آنجا مالیت نداشته باشد از این جهت طرف حساب شما همسر شماست.