در سفر به ترکیه مورد تجاوز واقع شدم چطور می شود شکایت و پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #64588037

با سلام من پارسال مسافرت رفته بودم و متاسفانه مورد تجاوز قرار گرفتم و بماند که متاهل هم هستم و نمی تونستم به همسرم بگم و چندین بار با سفارت تماس گرفتم کاری برام انجام ندادن در نهایت گفتن بیخیال این مساله بشم و بماند که گفتم جا برای موندن ادامه شکایتم ندارم اصلا کمکی به من نکردند. آیا راهی هست پیگیر این قضیه بشم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فرد متجاوز ساکن ترکیه باشد ،در ایران این امر را اثبات هم کنید نمی توانید در ترکیه فرد را مجازات کنید