آیا با رای مهریه که داره می‌تونه جلوی اون پول را به عنوان مطالباتش بگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۳ #64476644

یک خانه دارم که سه دانگ آن را در بنگاه قولنامه کرده ام و سند در رهن بانک مسکن است،
رای مهریه صادر شده میخوام ببینم.
۱- آیا راهی هست بتونم اون سه دونگ را بگیرم؟
حق فسخ و اختیارات هم باطل شده، مثلا راهی باشه به قیمتی که دادم ازش بگیرم؟
۲- اگر دادخواست فروش بده، دادگاه خونرو میفروشه و پولش می‌ره تو صندوق دادگستری، زوجه پول رو میگیره و پول من تو صندوق دادگستری میمونه،
آیا با رای مهریه که داره می‌تونه جلوی اون پول را به عنوان مطالباتش بگیره؟
یا بعدا مدعی بشه پول خونه دستشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشخص نیست ۳دانگ‌دیگر خانه بنام کیست
مشخث نیست ۳دانگ‌دررهن بانک است یا ۶ دانگ

سلام
سند در رهن بانک مسکن است را نمی تواند توقیف کند جهت مهریه اگر
تنها مسکن شما باشد با هر میزان دانگی که دارید
جز مستثنیات دین است و قابل توقیف و فروش نیست

سلام
اگر مسکن مزبور تنها مسکن شما باشد با هر میزان دانگی که دارید جز مستثنیات دین است و قابل توقیف و فروش نیست و الا ایشان می تواند سهم و دانگ شما را از مسکن بابت مهریه توقیف کند