بعد ۱۴ سال از من به خاطر نفقه بچه‌ها شکایت کرده و حساب بانک من رو مسدود، چه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۷ #64334755

سال ۸۳ با طلاق توافقی از همسرم جدا شدم به مدت ۳ سال نفقه دو دخترم را پرداخت کردم،خانم دوباره ازدواج کرد و در مقابل قطع ملاقات هفتگی نفقه را بخشید البته شفاهی،حالا بعد ۱۴ سال از من به خاطر نفقه بچه‌ها شکایت کرده و حساب بانک من رو مسدود، چه کنم

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
نفقه معوقه فرزند قابل مطالبه نمیباشد، شما مکلف به پرداخت نفقه حال حاضر و آینده او می‌باشید.

سلام و درود، نفقه‌ی فرزندان بر عهده ی پدر می باشد اما نفقه ی معوقه فرزند قابل دریافت نیست مگر اینکه قبلا رای بر آن صادر شده باشد؛ در هر حال تا مشخص شدن وضعیت بدهی شما حساب ها مسدود می مانند؛ آرزوی بهروزی.

نفقه معوقه در مورد بچه ها قابل استماع در دادکاه نیست مگر قبلا حکم بگیره که در آنصورت میتونی واخواهی بدی ویا تازه شکایت کرده شما نرفتید

باسلام
پرداخت نفقه فرزند بر عهده پدر می باشد هر چند حضانت با پدر نباشد در خصوص فرزند نفقه حال قابل مطالبه می باشد
با توجه به اینکه جدایی سال ۸۳ بوده ممکن است نفقه فرزند با توحه به سن و جنسیت قایل مطالبه نباشد .

نفقه فرزند بر عهده پدر است

پرداخت نفقه فرزندان بر عهده پدر است ولی نفقه معوقه آنها قابل مطالبه نیست . البته اگر در مورد نفقه فرزندان قبلا رای صادر شده باشد همسر سابق شما میتواند آن نفقه ها را دریافت کند . نفقه معوقه تنها مربوط به زوجه و قابل مطالبه است .

درود
نفقه فررندان بر عهده شما می باشد و باید پرداخت نمایید تا درخواست رفع توقیفی حسابتان را مطرح کنید.