چگونه برای دریافت وجه چک اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۴ #64264811

سلام وقت بخیر
من کاسب هستم جنس دادم به یک مشتری شهرستان ایشونم هم سه فقره چک دادن به من با تاریخهای مختلف به فاصله یک ماه جمع چکهای پررداختی ایشون هم ۹ میلون میشه (جمع سه تا چک) چکهاشون برگشت خورده. تماس ما رو هم جواب نمیدن. آدرس دقیق هم ندارم ازشون. میخواستم روی چکاشون اقدام کنم خودم راهنمایی میخواستم از کجا شروع کنم که زودتر به نتیجه برسم
ممنون از زحماتتون

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت کیفری نمایید و با توجه به گواهی عدم پرداخت وجه چک آدرس متهم را مشخص نمایید

از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه چک به انضمام خسارات تاخیر تادیه و خسارات هزینه دادرسی رو ارائه نمایید محل ایفای تعهد رو تهران در نظر بگیرید که در همین شورای حل اختلاف تهران رسیدگی بشه میتوانید همزمان درخواست تامین خواسته هم در دادخواست نمایید که حساب های بانکی ایشون را هم بتونید توقیف کنید

اگر آدرسی از بدهکار ندارید میتوانید وی را مجهول المکان معرفی نموده و از محل اقامت خود دادخواست مطالبه وجه دهید.

با سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست ثبت نموده و چنانچه محل برگشت چکها تهران باشد میتوانید دادگاه صالح به رسیدگی را دادگاه محل انجام تعهد ( تهران) قرار دهید
همچنین در دادخواست مطالبه خسارات و خسارت تاخیر تادیه را نیز بخواهید

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و با توجه به نشانی بانک صادرکننده گواهی عدم پرداخت میتوانید اقدام به طرح شکایت کیفری کرده و دادخواست ضرر و زیان را نیز در حین رسیدگی کیفری تقدیم نمایید . برای نشانی متهم نیز از آدرس مندرج در گواهی عدم پرداخت استفاده نمایید .