مستقل شدن دختر مجرد چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۷۲ #64120461

سلام خسته نباشید بنده مجرد هستم و ۲۵ سالمه مادرم فوت شده با پدر و برادر بزرگتر از خودم زندگی میکنم تو این ۲۵ سال اصلا نزاشتن من جایی برم کلاس اموزشی که اصلا نمیزارن با دوستامم نمیزارن بیرون برم جایی ام برم سریع بهم زنگ میزنن تهدید میکنن اگه زود نیای این بلارو سرت میاریم یا گوشی موبایلم چک میکنن نمیزارن برنامه مجازی باشم زندگی برام سخت کردن خیلی هم بد دهنه پدرم وقتی عصبی میشه اگه بمونم پیششون نمیتونمم به چیزایی که علاقه دارم برسم خاستم بدونم میتونم بدون اینکه بهشون بگم خونه رو ترک کنم برای خودم زندگی مستقلی داشته باشم کسی میتونه منو بزور اجباربه برگشتن به خونه کنه یا اسم این کار فرار از خونه حساب نمیشه پلیس دنبال من بگرده ممنون میشم بنده راهنمایی کنین خیلی دارم از دستشون عذاب میکشم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حال حاضر مانعی برای استقلال شما نیست

باسلام شما میتوانید به صورت مستقل زندگی نمایید درصورت مزاحمت یا توهین میتوانید برعلیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید.

هر فردی که به سن قانونی رسیده باشد میتوانند برای زندگی مستقل اقدام کند والدین نمیتواند به زور مانع ایشان شود و مستحضر باشید که در صورت هرگونه مزاحمت میتوان علیه آنها شکایت کرد.

با سلام. شما از سن ۱۸ سالگی می توانستید مستقل شویدو در حال حاضر با توجه به سن تان می توانید مستقل زندگی کنید و کسی حق تعرض و اجبار به حقوق شما را ندارد. در پناه خدا.