رفته چک را برگشت زده وحکم برام امده چکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۶ #64085906

چک حامل پیش کسی داشتم پول را نقدآ پرداخت کردم ولی چک را پس نگرفتم شاهد ومدرک حتی صدای ضبط شده هم دارم الان رفته چک را برگشت زده وحکم برام امده راه حل ممنون

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درخصوص این موضوع با استناد به مدارک واسنادی که دال برا تسویه حساب دارید نسبت به حکم اعتراض کنید.

اگر حکم غیابی است با اسناد و مدارکی که دارید واخواهی نمایید.

با ارائه و استناد به مدارکی که ذکر کردید میتوانید واخواهی یا تجدیدنظر کنید تا ادعای ایشان رد شود.

با سلام خدمت شما
اگر حکم قطعی نیست تجدید نظر و اگر غیابی نسبت به دادخواست واخواهی اقدام نمائید .
اگر حکم دادگاه قطعی شده است میتوانید دادخواست اثبات پرداخت دین یا بر حسب مورد نسبت به مطالبه وجه اقدام نمائید.

با سلام
از حکم اگر غیابی هست واخواهی کنید و مدارک پرداخت را ارائه بدهیدو می توانید دادخواست استرداد لاشه چک را بنابر پرداخت وبت بفرمایید

درود
ضمن واخواهی دعوای استرداد لاشه چک مطرح و دلایل خود را ارائه کنید

زمانی که چک در دست دارنده می باشد اصل بر مدیونیت می باشد لذا با توجه به رای که بنظر غیابی است به استناد مدارک دال بر پرداخت واخواهی نمایید