آیا من میتونم بدون پرداخت مهریه خیلی راحت طلاقش بدهم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۶۹۶ #64007375

با عرض سلام و ادب و احترام خدمت کارشناسان محترم
همسر بنده به صورت ناخواسته به بنده خیانت کرده و کسی هم از این موضوع خبری ندارد چون پای آبرو در میان است امیدوارم هیچ بنده‌ خدایی به چنین دردی مبتلا نباشه آخه در عرض این سه ماهی که متوجه خیانت همسرم شدم،بدجوری عذاب روحی و فشار قلبی دارم چون از بچگی با هیچ نامحرمی صحبت هم نکردم چه برسه به رابطه جنسی چون یک بچه ۴ ساله داریم، خانومم قبول کرده که مهریه خودش رو ابراء کنه و حق طلاق رو بده به من منم بابت شکایت نسبت به خیانتی که انجام داده صرف نظر کنم، متاسفانه شاهد فامیل هم نداریم اگر در دفتر اسناد رسمی این موارد رو سند کنیم، فردا خدایی نکرده از خانومم دوباره خیانتی سر زد؛ آیا من میتونم بدون پرداخت مهریه خیلی راحت طلاقش بدم یا به خاطر اینکه شاهد فامیل نداریم، خانومم میتونه مهریه خودش رو بزاره اجرا
خواهشا یک راهنمایی بفرمائید
مجددا از الطاف شما بی‌نهایت سپاسگزارم....

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بخشش مهریه دردفتراسنادرسمی ثبت شودتامسولیتی نسبت به پرداخت نداشته باشید.

حق طلاق با مرد است لکن برای طلاق زوج نیازی به ادله ندارد در صورت اثبات خیانت زوجه مجازات می شود اما مهریه مسقط نمی شود و همچنان باید توسط زوج پرداخت گردد در صورت توافق زوجه بابت بخشیدن مهریه و ابرا باید حتما در دفتر اسناد رسمی ثبت شود تا معتبر باشد ودیگر زوجه نمیتواند رجوع از بخشش کند

نیازی ب دادن حق طلاق نیست شما هر زمانی ک اراده کنید میتوانید ایشان را طلاق دهید....در ضمن ابرا مهریه قابل رجوع نیست و بهتر هست بصورت محضری و رسمی انجام شود

وقتی مهریه را ابرا میکند دیگر نمی‌تواند مطالبه کند و حق طلاق هم در هر حال با مرد است

به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده و سند بذل کل مهریه را تنظیم‌نمایید . در این صورت مشکلی پیش نخواهد آمد

سلام . اگر خانم مهریه خود را ابراء کند ، دیگه از بابت آن هیچ ادعایی نمیتواند داشته باشد .

با درود
خیانت ایشان تاثیری در مهریه ندارد.
گرچه به فرض اثبات مجازات خواهند شد.
اگر بخواهید طلاق دهید می‌بایست تمام حقوق ایشان را تادیه‌ نمایید.
اگر مهریه را صلح یا شما را ابرا نمایند دیگر قابل مطالبه نیست.