باید با چه شماره ای تماس گرفت تا پیگیری قانونی کنن؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۱۰ #63993300

سلام .میخواستم بدونم شخصی که مزاحم داره و هر روز میاد جلو در محل کار طرف مقابل و هر روز با زنگ و پیام تهدید ب کشتن و اسید پاشی میکنه باید با چه شماره ای تماس گرفت تا پیگیری کنن

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض مذکور موارد ذکر شده ابتدا باید ازر طریق طرح دعوی کیفری موفق به رسیدگی گردد لذا مهمترین کار قبل ازطرح دعوا اخذ مدارک و مستندات است که از جمله مدارک، شهادت گرفتن از افرادی که مزاحمتهای شخص مورد نظر را دیده و حاضر به ادای شهادت در دادگاه باشند ،میباشد و همچنین در صورت دریافت پیامکها از خطی که بنام شخص مزاحم باشد که میتواند از اماره قضایی قرار گیرد مگر اینکه شخص مزاحم اقراربه ارسال پیامکها از خط مذکور نماید تا جزو مستندات قرار گیرد

سلام تحت عنوان تهدید وایجاد رعب و وحشت و مزاحمت علیه ایشان شکایت مطرح نمایید تا نسبت به استعلام از مخابرات و خارج نویسی پیام ها توسط کلانتری اقدام شود در زمان حضور در محل کار و ایجاد مزاحمت حتما با ۱۱۰ تماس بگیرید تا صورتجلسه نیز تنظیم شود .در اینخصوص از شهادت شهود نیز کمک بگیرید

با کلانتری تماس تا صورتجلسه شود و سپس با جمع آوری مدارک محکمه پسند تحت عنوان مزاحمت و تهدید و..از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خویش را ثبت بفرمائید

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت خود را طرح نمایید

با سلام،با ۱۱۰ تماس بگیرید بعد با صورتجلسه پلیس و مدارک و مستنداتی که دارید و شهادت شهود شکایت تهدید و مزاحمت نمایید.

با سلام می توانید مستند به شهادت شهود و سایر ادله با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی تحت عنوان مزاحمت و تهدید طرح شکایت کنید

با احترام ابتدا با ۱۱۰ نماس بگیرید پس از تنظیم صورتجلسه می توانید شکایت نمایید