طلاق گرفتن بدون حضور اقا چگونه هست؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۰۹ #63886502

خانومی اگه بخواهد طلاق بگیرد بدون حضور اقا چگونه باید اقدام کند و چقدر طول میکشد که بخواهد طلاق بگیرد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر طلاق از جانب زوجه هست ک میبایست عسر و حرج ب اثبات برسد ک بدیها کار ساده ای نیست و کمی زمان‌بر هست

سلام
بسته به شرایط پاسخ سوال شما متفاوت خواهد بود لطفا از طریق مشاوره با یکی از متخصصین موضوع را به طور جزئی تر بیان نمایید

سلام نفرمودی که آیا از جانب شوهر وکالت دارد یا خیر

بستگی به نوع طلاق که با وکالت یا یک طرفه باشد، بازه زمانی متفاوتی خواهد داشت.

اگر منظور شما از باب طلاق توافقی می باشد به نوعی از طلاق گفته می‌شود که هر دو نفر راضی به جدایی هستند. برای طلاق توافقی باید خانم و آقا سر موضوعاتی مانند مهریه، نفقه، حضانت فرزند و استرداد جهیزیه به توافق برسند. جهت انجام طلاق توافقی زوجین می‌توانند با اختیار کردن وکیل اقدام کنند،و اما اگر منظور شما از باب مفقود الاثر بودن زوج با اثبات موارد عسر الحرج رای غیابی صادر میشود

سلام اول باید علت و اسناد طلاق برای دادگاه محرز بشه و سپس غیابی و یا حضوری رودن آن مشخص شود ....اگر غیابی و عدم حضور زوج مشخص نباشد تا ۴ سال هم شده طلاق طول بکشد و مراحلی دارد ....

باسلام
درقانون مدنی مواد ۱۱۲۹ و۱۱۳۰ شرایطی رابرای درخواست طلاق زوجه اعلام شده،اگه زوجه بتواند یکی ازاین شرایط را در دادگاه اثبات کند میتواند طلاق بگیرد،مثال عدم پرداخت نفقه طی مدت ۶ماه_یا اعتیاد مضر وخانمانسوز یا کتک زدن زن و...